X

Robert Sarver podria ser expulsat de l’NBA, després de ser acusat de racisme i assetjament sexual

L'analista de l'NBA Jordan Schulz ho ha anunciat al seu compte de Twitter

23/10/2021

Robert Sarver podria ser expulsat de l’NBA, després de ser acusat de racisme i assetjament sexual

Jordan Schultz, periodista i analista de l’NBA, ha anunciat al seu perfil de tuiter la imminent emissió d’un reportatge on es destapen tota una sèrie d’acusacions cap propietari dels Phoenix Suns i també del Mallorca, Robert Sarver.
El tuit diu literalment: L’NBA és prepara per a un reportatge que acusa el propietari dels Suns, Robert Sarver, de racisme, sexisme i assajament sexual. Comenta l’analista, Jordan Schultz, que el reportatge mostra prou evidències per donar suport a aquestes afirmacions. Afegeix també que existeix una possibilitat real que l’NBA expulsi Sarver.

El mateix Robert Sarver ha respost al compte de tuiter dels Phoenix Suns. El propietari de la franquícia i del Reial Mallorca ha dit que està en shock per les acusacions fetes segons ell per la cadena ESPN. Assegura que els fets no han ocorregut en cap cas i rebutja qualsevol insinuació de racisme o discriminació de gènere. Sarver diu que no sap com començar a provar que una cosa aixi no ha existit i que acusacions d’aquest tipus són difícils d’esborrar una vegada fetes.

Ni el Reial Mallorca ni la Liga de moment, no s’han pronunciat públicament. Hem volgut conèixer l’opinió del periodista José Manuel Puertas, expert en l’NBA. Puertas creu que si es confirmen les acusacions contra Robert Sarver, el futur del propietari dels Suns pot ser difícil.

23/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris