X

Finalitza el Servei de Socorrisme a Santa Eulària des Riu

Acabava el dia 15 d'octubre, però s'ha prorrogat fins avui, després que el sector hoteler anunciés un repunt de reserves per aquests 10 dies

24/10/2021

Finalitza el Servei de Socorrisme a Santa Eulària des Riu

Avui ha finalitzat el Servei de Socorrisme de Santa Eulària des Riu, a Eivissa. Ho ha fet després d’una pròrroga de 10 dies pel repunt de reserves hoteleres a les principals zones turístiques de costa d’aquest municipi.

El Servei de Socorrisme de Santa Eulària acabava el dia 15 d’octubre, però s’ha prorrogat fins avui, després que el sector hoteler anunciés un repunt de reserves per aquests 10 dies. Empreses concessionàries de quiosquets o gandules creuen que és un servei més que ajuda a allargar la temporada.

La vigilància s’ha mantingut a platges concorregudes com la de Santa Eulària poble, es Riu, Cala Llonga, Cala Nova, Cala Llenya, es Canar i es Figueral. Creu Roja ha prestat el mateix servei que durant la temporada estival, i durant aquest període 13 socorristes s’han distribuït entre les 7 platges triades.

Enguany, el Servei de Socorrisme va començar a Santa Eulària el dia 15 de maig, i per primera vegada s’ha ofert al Niu Blau i Cala Pada.

24/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris