X

Lluís Apesteguia i Jaume Alzamora encapçalaran les llistes de MÉS per Mallorca al Parlament i al Consell insular

L'actual batle de Deià ha estat el candidat més votat amb un 56,6% de sufragis

24/10/2021

Lluís Apesteguia i Jaume Alzamora encapçalaran les llistes de MÉS per Mallorca al Parlament i al Consell insular

Lluís Apesteguia, cap de llista de Més per Mallorca al Parlament

Lluís Apesteguia i Jaume Alzamora encapçalaran les llistes de Més per Mallorca al Parlament i al Consell insular, respectivament, en les pròximes eleccions després de guanyar aquest diumenge les primàries convocades pel partit.

Segons ha comunicat la formació nacionalista, Apesteguia, actual batle de Deià, ha estat el candidat més votat, amb un 56,6% de sufragis, en les primàries per a optar a la presidència del Govern, davant de l’altra aspirant, Maria Ramon, alcaldessa d’Esporles.

En la votació per a ser el número u de la llista al Consell de Mallorca Jaume Alzamora, conseller insular de Promoció Econòmica, ha estat el candidat més votat amb un 59,1% dels vots, enfront de Bel Busquets, vicepresidenta de la institució, que era l’altra candidata.

El cap de llista per a les eleccions a l’Ajuntament de Palma serà Neus Truyol, actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, que era l’única aspirant que es va presentar a les primàries. Amb Miquel Àngel Contreras com a número dos, la candidatura de Truyol ha obtingut el suport del 80% dels militants de Palma que han participat en les primàries.


Bona participació a les primàries de MÉS per Mallorca

24/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris