X

Una temporada turística més llarga que mai a La Marina

Un de cada dos comerciants abaixarà la persiana després del pont de Tots Sants

25/10/2021

Una temporada turística més llarga que mai a La Marina

El barri de La Marina, a Eivissa, mai havia estat tan concorregut a finals d’octubre. Els carrers encara són plens de turistes atrets pel bon temps i l’oferta complementària. De fet, la meitat de les botigues del barri tancaran més tard del que era habitual. Ho faran, previsiblement, després del pont de Tots Sants.

Un de cada dos comerciats de La Marina ha aconseguit allargar la temporada durant tot el mes d’octubre, però asseguren que no arribaran més enllà. Segons explica Joaquín Manuel, president de l’Associació de veïns i comerciants de La Marina i el port, el final de la temporada estarà marcat pel pont de Tots Sants, en què esperen un repunt de turisme nacional.

Allargar la temporada fins ben entrada la tardor és una situació inèdita en aquesta zona de l’illa Pitiüsa. I, en bona part, s’ha assolit gràcies al turisme familiar, el bon temps i la celebració d’esdeveniments culturals i esportius a Eivissa. D’altra banda, però, el dia s’escurça i això també es tradueix a la caixa. Amb tot, els comerciants fan un balanç positiu de la temporada, que diuen que ha estat millor que l’any passat i més llarga que alguns anys pre-covid.

25/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris