X

Donallop enceta el cicle ‘Els principals d’Ib3’

Dollar Selmouni, Cabot, Xanguito i La Fúmiga tanquen el cartell del cicle fins al pròxim mes de gener

25/10/2021

Donallop enceta el cicle ‘Els principals d’Ib3’

Els principals d’IB3 és una iniciativa conjunta del Teatre Principal de Palma i IB3 Radio per tal donar més visibilitat i projecció a artistes i grups de qualitat a les Illes. Grups com Donallop, que encetarà, aquest dimarts, el cicle. Els mallorquins estaran acompanyats del duet Juno, amb Zahara com a cantant, intèrpret i compositora a bona part de les cançons que formen part del seu repertori.

Els principals d’IB3, que es perllongarà durant tota la temporada, ha presentat els concerts programats només fins al mes de gener. Hi trobam propostes tan diverses com la música festiva de Xanguito, que dia 12 de novembre compartirà escenari amb els valencians La Fúmiga. El 9 de desembre serà el torn de la música urbana de Dollar Selmuni, un dels referents nacionals del gènere amb més mig milió d’escoltes mensuals a les plataformes digitals.

El darrer concert anunciat avui és el de ‘Cabot i amics. El grup liderat pels germans Josep i Miquel Cabot pujarà a l’escenari del Teatre Principal de Palma dia 4 de gener. Tots els concerts s’enregistraran i es difondran a través de la plataforma ‘Principal a la Carta‘ i també a IB3 Radio.

25/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris