X

Els restauradors de la Part Forana, agraïts de poder tornar al 100 per cent de cabuda a l’interior

Continua l'obligació de mantenir la distància entre taules i no es pot fumar a les terrasses. Els restauradors agreixen poder completar la cabuda, però en molts casos la distància mínima entre taules no permetrà omplir al 100%.

26/10/2021

Els restauradors de la Part Forana, agraïts de poder tornar al 100 per cent de cabuda a l’interior

Amb totes les taules parades, l’interior de grans restaurants com Ses Torres, a Ariany, recorda a la normalitat d’abans de la pandèmia. L’eliminació de les restriccions és un alè per als empresaris, després de mesos d’incertesa i canvis de normativa. Jordi Carrreres, propietari de Ses Torres, ha donat les gràcies al Govern per les ajudes rebudes durant la pandèmia i ha dit que ara el més important és que la clientela perdi la por i torni.

Els restauradors agreixen poder completar la cabuda, però en molts casos la distància mínima entre taules no permetrà omplir al 100%. Ho ha explicat a IB3notícies el restaurador sineuer Toni Florit, propietari del restaurant Moments Bar, que ha dit que si ha de mantenir la distància d’un metre i mig entre taules, no podrà omplir el local com abans de la pandèmia.

En el primer dia sense restriccions, molts consumidors han preferit continuar seient fora dels locals, per gaudir a les terrasses del bon temps que encara fa. Ho hem vist a Inca, on hi ha hagut més gent fora que dins els establiments. Sigui com sigui, “l’important és tenir la llibertat de poder triar si volem estar dins a fora”, ha puntualitzat una clienta d’un dels locals d’Inca.

26/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris