X

Armengol defensa que el PSIB-PSOE és el millor que pot representar els interessos dels balears

Els socialistes han organitzat aquest dimecres a Ariany una trobada pre-congressual amb la militància de la Part Forana de Mallorca

10/11/2021

Armengol defensa que el PSIB-PSOE és el millor que pot representar els interessos dels balears

Francina Armengol i Catalina Cladera defensen que el PSIB-PSOE és el partit que millor pot representar els interessos dels ciutadans de les Balears. Els socialistes han organitzat aquest dimecres a Ariany una trobada pre-congressual amb la militància de la Part Forana de Mallorca on han reunit prop de 200 persones.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha fet una crida a la participació als Congressos. Per la seva part, Catalina Cladera, secretària general electa de la Federació Socialista de Mallorca, ha reafirmat la unitat i la força del partit. “Tenim un projecte sòlid, un partit unit i les persones i el talent per continuar fent avançar aquestes illes i per seguir impulsant les majors transformacions de la nostra història, com sempre hem fet els socialistes”, ha expressat Armengol, la qual ha afegit que “el PSIB-PSOE és el partit que més s’assembla a la societat de les Illes i que millor pot representar els seus interessos”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Mercedes Garrido, ha enviat un missatge a la militància a afrontar els congressos del partit que se celebraran en les pròximes setmanes.

 

10/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris