X

Els equips balears ja coneixen els seus rivals a la primera ronda de la Copa del Rei

El Mallorca jugarà per primera vegada a la seva història a Segòvia. L'Andratx i el CD Eivissa s'enfrontaran a dos equips de Segona: l'Oviedo i el Tenerife, respectivament

18/11/2021

Els equips balears ja coneixen els seus rivals a la primera ronda de la Copa del Rei

Per primera vegada a la seva història el Mallorca jugarà un partit a Segòvia. La sort ha volgut que la seva estrena a la Copa, enguany, sigui davant la Gimnàstica Segoviana, equip que milita al Grup Primer de la Segona Federació i que ara mateix travessa un moment complicat. Acumula 4 derrotes consecutives i és tretzè a la classificació. Això vol dir, per tant, que d’acabar així la temporada hauria de jugar la promoció de descens a tercera divisió. Això és a la lliga, una altra cosa és la Copa i veurem en quin estat de forma es troba la Gimnàstica Segoviana el dia que els toqui rebre el Mallorca. El partit, en principi, es disputarà al camp municipal de La Albuera, amb capacitat per uns 6.000 espectadors.

La UD Eivissa també ha quedat emparellat amb un equip de Segona Federació, el Brea. El conjunt aragonès comparteix grup aquesta temporada amb l’Andratx, el Formentera, el CD Eivissa i la Penya Esportiva Santa Eulària a la quarta categoria del futbol espanyol. De fet, aquest diumenge visitarà Can Misses per enfrontar-se al CD Eivissa en lliga. La UD, a priori, pot estar tranquil·la. El Brea ha perdut aquesta temporada els tres partits que ha disputat contra equips balears. Dos a casa: contra l’Andratx fa quatre dies i contra el Formentera a la jornada 6. I també va perdre a Santa Eulària a la tercera jornada. Els aragonesos ocupen ara mateix en lliga posició de descens a Tercera Divisió.

L’Atlètic Balears s’enfrontarà a un rival de la seva mateixa categoria, el Calahorra. El partit es disputarà al camp de La Planilla, a La Rioja. Aquest ha estat el moment on han tret les dues bolles al sorteig. El Calahorra milita al grup U de Primera Federació. L’equip d’Eduardo Docampo és tretzè classificat i suma 4 victòries, tres empats i cinc derrotes aquesta temporada. El director esportiu balearico, Patrick Messow, creu que serà un partit difícil i assegura que li hagués agradat jugar l’eliminatòria a l’Estadi Balear.

El moment de més tensio al sorteig d’avui horabaixa l’han viscut l’Andratx i el CD Eivissa. Una vegada emparellats els equips de regional i de Copa Federació amb equips de Primera, quedaven per sortir les bolles de la Reial Societat i del Mallorca. Se les rifaven 32 equips de Segona Federació. I la sort ha estat per al Panaderia Pulido San Mateo, de Gran Canaria, i per a la Gimnàstica Segoviana.

No han pogut jugar contra un Primera, però sí ho faran contra un històric actualment a Segona. El CD Eivissa s’enfrontarà al Tenerife. L’equip pitiús ha viscut el sorteig al bar del club. Allà s’ha reunit la totalitat de la plantilla i el cos tècnic encapçalat per Raúl Garrido. Com l’any passat, que ja van jugar la Copa del Rei estant a Tercera, els ha tocat un equip de Segona Divisió. En aquest cas, com deim, el Tenerife. Actualment el conjunt canari és el quart classificat de Segona. És un rival que agrada a Can Misses. La gran incògnita de l’eliminatòria entre el CD eivissa i el Tenerife és saber on es disputarà el partit. Serà a Eivissa, però a quin camp. Des del club esperen que puguin fer-ho a l’estadi de Can Misses, on ara juga els seus partits a Segona Divisió l’altre equip de la ciutat, la UD Eivissa.

Com li ha passat al CD Eivissa, no serà un equip de Primera, però sí un de Segona divisió el que visitarà el municipal de Sa Plana d’Andratx…. I, a més, és tot un històric: l’Oviedo. El conjunt dirigit pel Cuco Ciganda i amb els porters mallorquins Joan Femenies i Tomeu Nadal a la plantilla serà el rival de l’Andratx a la seva estrena a la Copa de Rei. L’equip andritxol ha rebut amb alegria la notícia… Saben que l’Oviedo és el gran favorit per passar de ronda, però també reconeixen que a aquesta competició sempre hi ha sorpreses… i qui sap si enguany la protagonitzen ells. Passi el que passi, a Sa Plana hi haurà festa grossa.

 

 

18/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris