X

Diversos diaris digitals pateixen ciberatacs i DDdos simultanis

Així ho han denunciat alguns dels responsables d'aquests mitjans, com Magda Bandera, directora del diari digital "La Marea" o Dina Bousselham, directora de Lúh Noticias

20/11/2021

Diversos diaris digitals pateixen ciberatacs i DDdos simultanis

Diversos mitjans de comunicació i diaris digitals d’àmbit espanyol com “El Salto Diario”, “La Marea”, entre altres, estan patint des de fa més d’una setmana ciberatacs i atacs DDdos (atac de denegació de servei) que estan afectant els seus portals web i que en bloqueja els accesos de manera intermitent.

Així ho han denunciat alguns dels responsables d’aquests mitjans, com Magda Bandera, directora del diari digital “La Marea” o Dina Bousselham, directora de Lúh Noticias. El servei està patint bloquejos que alteren i afecten la continuïtat del servei. Els afectats asseguren que es tracta d’un atac a la llibertat d’expressió.

Nodo50, un proveïdor de serveis d’Internet sense ànim de lucre, ha assegurat que l’atac DDos d’aquest dissabte ha incorporat nous mitjans al bloqueig com “AraInfo”, Diario Libre d’Aragón”.

La cooperativa d’advocats Red Jurídica ha aportat més informació a aquesta caiguda intermitent que sofreixen aquests mitjans per segon dia consecutiu. “Estan rebent atacs DDdos del tipus L7, sobresaturant articles de la temàtica del capitalisme”, asseguren des del diari Público. 

20/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris