X

La sèrie “Pirates a les Balears” arriba aquest diumenge a les pantalles d’IB3 Televisió

Durant segles, les Illes varen ser un punt estratègic i d'especial interès comercial per als corsaris genovesos, africans o turcs i les nostres terres i boscos varen ser escenari de cruentes batalles

21/11/2021

La sèrie “Pirates a les Balears” arriba aquest diumenge a les pantalles d’IB3 Televisió

“Unes illes de vida senzilla i tranquil·la, amenaçades en realitat per un perill constant”. És la premissa de l’arribada de pirates a les costes de les Illes. Durant segles varen ser un punt estratègic i d’especial interès comercial per als corsaris genovesos, africans o turcs i les nostres terres i boscos varen ser escenari de cruentes batalles.

Unes peripècies que, des d’ara, podrem reviure a través de la pantalla. És la sèrie “Pirates a les Balears”, que arriba avui vespre a IB3 Televisió. Aquesta sèrie descobreix la petjada i transcendència dels corsaris i pirates a les nostres Illes. S’ha rodat a indrets com l’Almudaina, les Coves del Drac o el Castell de Capdepera, totes a Mallorca.

Pirates a les Balears és una producció d’IB3, Canal Història i Mapa Films, i la podreu mirar avui vespre, quan manquin 20 minuts per les 10, aquí, a IB3.

21/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris