X

6.500 signatures contra el desallotjament forçós dels Don Pepe a Sant Josep

El Consell d'Eivissa ha anunciat que destinarà 500.000 euros en ajudes als vesins afectats

24/11/2021

6.500 signatures contra el desallotjament forçós dels Don Pepe a Sant Josep

A Eivissa, els vesins dels apartaments Don Pepe han recollit més de 6.500 signatures de suport que han entregat al Consell i a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Això després de l’ordre judicial que posa com a data límit per al desallotjament de l’habitatge el pròxim 17 de desembre.

L’ordre afecta una vintena de famílies i tot i que ja han presentat un recurs als jutjats per evitar el desallotjament, preparen les seves coses per abandonar els seus habitatges. Alguns van comprar els apartaments ara fa anys i lamenten que hauran de seguir pagant la hipoteca. Es queixen que l’Ajuntament no ha contactat amb ells per oferir-los opcions, més tenint en compte que a Eivissa trobar un habitatge assequible, recalquen, és impossible.

Amb les signatures, que esperen també lliurar-les al Govern, esperen que el Consistori faci marxa enrere i llegeixi els informes que els vesins van encarregar i que conclouen, en el seu parer, que l’edifici no està en runes. Des de l’Ajuntament, però, mantenen que el bloc està en runes i que ja van informar les famílies que s’havien de posar en contacte amb l’Ajuntament per tal d’oferir-los ajuda. De fet, diuen, ja hi ha vesins que hi han acudit i als quals s’ha oferit allotjament temporal i ajudes econòmiques adaptades a cada cas.

Aquest migdia el Consell d’Eivissa ha anunciat que destinarà 500.000 euros a ajudar econòmicament als afectats per aquest desnonament dirimit en els tribunals.

24/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris