X

La fundació Rana engega els llums de Nadal de Palma

Amb un pressupost de gairebé un milió d'euros, s'han decorat un total de 1.074 arbres i palmeres il·luminats i 415 quilòmetres de garlandes

24/11/2021

La fundació Rana engega els llums de Nadal de Palma

Palma ha celebrat aquest dimecres la tradicional encesa dels llums de Nadal a la plaça de Cort. La fundació RANA, ha estat enguany l’encarregada de l’encesa dels llums, després d’haver estat escollida mitjançant un procés participatiu obert a la ciutadania, segons assenyala en una nota l’Ajuntament. RANA és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit balear centrada a prevenir el maltractament i l’abús sexual infantil, a través d’activitats de sensibilització, educació i treball en xarxa.

Amb un pressupost de gairebé un milió d’euros, s’han decorat un total de 1.074 arbres i palmeres il·luminats i 415 quilòmetres de garlandes. L’Ajuntament de Palma ha instal·lat, des del passat mes de setembre, la il·luminació de Nadal de més de 135 carrers i places de la ciutat. La inauguració del Betlem i de la bústia reial es farà aquest divendres 26.

L’encesa també ha comptat amb la presència del batle de Palma, José Hila, la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angelica Pastor, i el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, a més representants de la corporació municipal.

Com ja es va fer l’any passat, per tal d’evitar aglomeracions, s’ha dividit en diferents espectacles de llum i so que es duran a terme a diversos indrets de la ciutat durant aquest cap de setmana. Des de les 18.00 h i fins a les 20.00 h d’aquest dimecres capvespre s’han anat repetint una projecció a la façana de Cort (CORTLIGHT) inspirada en el dadaisme i que fusiona música i llums de colors.

Enguany, la il·luminació nadalenca ha recuperat la tradicional carpa de la plaça Major. Com a novetat s’hi han instal·lat llaços a l’avinguda Antoni Maura. A més, se sumen carrers decorats a barriades com carrer Roselló i Caçador, carrer Santiago Alvarez Avellán a s’Indioteria, carretera de Llucmajor a s’Aranjassa, carretera Militar a s’Arenal i carrer Pascual Ribot a Son Dameto.

24/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris