X

El ‘Black Friday’ omple els centres comercials i acaba animant el centre de Palma

Augmenta les vendes del petit comerç un 20% respecte a 2020

26/11/2021

El ‘Black Friday’ omple els centres comercials i acaba animant el centre de Palma

Forta afluència de públic en els centres comercials de Palma des de primera hora del matí. Les grans marques han aprofitat aquest primer ‘Black Friday’ sense restriccions de cabuda per llençar campanyes agressives de descomptes, d’entre el 40 i el 50 %. I de moment, pocs problemes de falta de producte pel desabastiment.

Mentre que al petit comerç del centre, no hi ha hagut excessiva afluència de compradors fins aquest horabaixa, on s’han trobat amb ofertes menys agressives per part dels petits comerciants, però que podien arribar fins al 30%.

Després de molts de dies, avui no ha plogut, la qual cosa ha augmentat la quantitat de compradors que han pogut aprofitar els descomptes del ‘Black Friday’ i fer les primeres compres de Nadal.

El president de Pimeco, Toni Fuster, ha explicat que el ‘Black Friday’ ha generat un increment d’un 20% de les vendes del petit comerç respecte a les registrades l’any passat, que va ser “desastrós”, si bé encara es troben prop d’un 40% per sota de les xifres de 2019. Unes xifres encara llunyanes a les d’abans de la pandèmia, però que conviden a l’optimisme i que mostren que, a poc a poc, es torna a la normalitat.

26/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris