X

Armengol es fixa governar per tercera vegada les Balears en el XIV Congrés del PSIB

Ha defensat "la política de diàleg i transparència" del partit

27/11/2021

Armengol es fixa governar per tercera vegada les Balears en el XIV Congrés del PSIB

Els socialistes de Balears han iniciat avui a Inca el seu XIV Congrés, en què serà reelegida per tercera vegada Francina Armengol com a secretària general.

La presidenta del Govern de les Illes Balears ha exhibit unió i lideratge davant els seus afiliats, en un Congrés que ha avalat la seva gestió en els darrers 4 anys. “Aquesta és una jornada d’esperança, per seguir dibuixant un futur per a Balears”, ha declarat Armengol.

Un temps en què els socialistes han aconseguit ser la força més votada a les Balears, i a partir d’ara amb l’objectiu de tornar a governar després de les eleccions de 2023.

El ministre de Presidència, Felix Bolaños, ha arribat a Inca després de l’aprovació dels pressuposts generals que, segons ha dit, han fet justícia amb les Illes Balears.

Microteatre, espais temàtics i un canal en reproducció en continu han estat algunes de les novetats del catorzè congrés del PSIB-PSOE. I a fora, a les portes de la Fàbrica Ramis, concentració d’interins per reclamar que es posi fi als abusos de la temporalitat.

27/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris