X

Més de 500 creuers programats a Palma per a l’any que ve

Mentre continuen les conversacions entre els agents polítics i socials per limitar el nombre d'embarcacions diàries, els consignataris continuen planificant les pròximes temporades.

28/11/2021

Més de 500 creuers programats a Palma per a l’any que ve

526 creuers arribaran a Palma durant el 2022. Parlam d’uns dos milions i mig de passatgers. Durant l’estiu, hi haurà set dies en què coincidiran cinc creuers al Port; i fins i tot hi ha un dia en què s’esperen 6 creuers. Xifres que s’apropen ja a les assolides al 2019; i que els consignataris esperen augmentar de cara al 2023.

En aquests moments, però, tots els agents involucrats -polítics i socials- es troben en negociacions per limitar el nombre de creuers per a les properes temporades. Han d’arribar a un acord abans d’acabar aquest any. És a dir, en un mes. Però ara per ara aquest acord sembla lluny. Mentre que l’Ajuntament de Palma parla de quatre creuers al dia, Més per Mallorca rebaixa la xifra a dos i la Plataforma contra els megacreuers posa el límit en un creuer al dia.

Apunten des de la plataforma que mentre es segueixen produint aquestes conversacions sense donar una resposta ferma, els consignataris continuen planificant les pròximes temporades.

28/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris