X

Antonio Oliver: “És qüestió de dies que la variant òmicron arribi a les Illes Balears”

"Per molt que sigui una nova variant, les vacunes seran efectives", ha afirmat el responsable de Microbiologia de l'Hospital de Son Espases

29/11/2021

Antonio Oliver: “És qüestió de dies que la variant òmicron arribi a les Illes Balears”


Tot el que has de saber sobre la nova variant òmicron

“La variant porta un parell de setmanes circulant per Europa, si no ha arribat ja a Espanya i a Balears, ho farà en els pròxims dies”, explica sobre la variant òmicron Antonio Oliver, responsable de Microbiologia de Son Espases. “Pel que fa a la gravetat, sembla que no serà pitjor al que ja tenim, pel que fa a la transmissibilitat, encara és prest per poder-la valorar”, afegeix.

“Per molt que sigui una nova variant, les vacunes seran efectives. Potser seran una mica més o una mica menys efectives, però les vacunes que existeixen són efectives contra aquesta variant i contra qualsevol altre que pugui sorgir“, ha insistit Oliver, el qual fa una crida a la tranquil·litat de la població.

El que sí que recomana Oliver és reduir les trobades amb família i amics amb vista al pont i a les festes: “De cara al pròxim pont i de cara a Nadal, no hi ha cap dubte que és recomanable minimitzar les possibilitats de transmissió”.

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris