X

Sa Pobla suprimeix l’espectacle piromusical de Sant Antoni

Altres canvis importants serà en la celebració de les completes, on la cabuda serà limitada fins a les 150 persones

29/11/2021

Sa Pobla suprimeix l’espectacle piromusical de Sant Antoni

L'espectacle piromusical de la revetla de Sant Antoni en una imatge d'arxiu.

Segona reunió aquest dilluns a sa Pobla per decidir com se celebrarà la festa de Sant Antoni, la primera en pandèmia, ja que l’any passat ni enguany s’han pogut celebrar. Finalment, no es farà l’espectacle piromusical de la revetla. Se suprimeix amb un doble objectiu: evitar les aglomeracions i retornar el vessant més tradicional de la festa recuperant els foguerons a la plaça Major.

Altres canvis importants serà en la celebració de les completes, on la cabuda serà limitada fins a les 150 persones. Els dimonis, a més, no podran ballar dins els bars. I les escoles no aniran a Sa Llebre i cadascuna farà el seu fogueró.

No obstant, la darrera paraula la tindrà el Govern perquè depenent de la situació epidemiològica que hi hagi a les Illes en aquell moment es podria suspendre completament totes les festes o bé només alguns actes en concret o posar-hi limitacions.

Clamater o clamatera

Mentrestant, continua en marxa els preparatius per a la festa de Sant Antoni i l’Obreria ha obert aquest dilluns el termini per recollir propostes per triar qui serà el clamater o clamatera de les festes de Sant Antoni 2022. Es poden presentar candidatures fins el pròxim 19 de desembre:

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris