X

Gómez: “El 18% dels no vacunats suposen el 50% dels ingressos hospitalaris”

La gestió de la Covid i la sisena onada han centrat el debat al ple del Parlament de les Illes Balears

30/11/2021

Gómez: “El 18%25 dels no vacunats suposen el 50%25 dels ingressos hospitalaris”

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha assegurat que la població no vacunada ja està suposant la meitat dels ingressos als hospitals. Una dada que ha donat al ple del Parlament de les Illes Balears. Gómez ha tornat a fer una crida a la vacunació i al compliment de les mesures de seguretat per tal de controlar la sisena onada.

Una vegada més, la Covid ha centrat bona part del debat parlamentari. La majoria de grups de l’oposició, PP, Ciutadans i El Pi, han demanat per aquesta qüestió. Els preocupa la capacitat de resposta del sistema de salut públic, l’increment dels contagis i les restriccions que se’n puguin derivar.

El Govern, per part seva, es mostra confiat en la “fortalesa” de la sanitat balear i recorda que els plans de contingència han permès disposar de més de mil llits i tres-centes places d’UCI a pacients Covid, entre recursos públics i privats.

Però la principal confrontació s’ha produït entre el portaveu dels populars, Antoni Costa, i la presidenta Francina Armengol. Ambdós s’han tornat a acusar d’inacció i de fer tard en la presa de decisions.

30/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris