X

“Bridging the Dragon” per connectar la cinematografia de dos continents, a Mallorca

Una trentena de productors d'Europa i la Xina participen en unes jornades professionals a Mallorca

01/12/2021

“Bridging the Dragon” per connectar la cinematografia de dos continents, a Mallorca

“The Italian recipe” és una comèdia romàntica xinesa rodada a Itàlia que s’estrenarà pròximament. El projecte va prendre forma en una de les trobades de l’associació Bridging de Dragon per connectar cineastes d’Europa i la Xina com la que aquests dies es fa a Mallorca.  Aquest és un dels projectes que els professionals analitzaran per avançar en noves co-produccions.

30 productors d’arreu d’Europa i de la Xina són a Mallorca per presentar-hi projectes, trobar finançament i signar aliances. A Orient estan molt interessats a fer versions d’èxits cinematogràfics, en l’animació i en sèries que puguin triomfar globalment. També estan interessats en Mallorca. Pedro Barbadillo, de la Mallorca Film Comission, explica que hi ha possibilitat de fer a l’illa dues produccions i fins i tot, responsables dels projectes s’han desplaçat a Mallorca per conèixer l’indret.

La cooperació entre professionals audiovisuals també ha permès estrenar allà amb èxit pel·lícules espanyoles com “Contratemps” del català Oriol Paulo, que allà va recaptar prop de 30 milions de dòlars.

01/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris