X

Palma confirma set dels 14 artistes per a les festes de Sant Sebastià

La Casa Azul, Natalia Lacunza o Al-mayurqa són alguns dels artistes que interpretaran en unes festes en què es preveu apostar per un canvi de model

01/12/2021

Palma confirma set dels 14 artistes per a les festes de Sant Sebastià

Imatge d'arxiu.

L’Ajuntament de Palma ha aprovat la contractació de set dels catorze artistes que actuaran per les festes de Sant Sebastià, entre els quals figuren la Casa Azul i Natalia Lacunza.

El portaveu municipal, Alberto Jarabo, ha assegurat després de la reunió de la Junta de Govern d’aquest dimecres que la programació d’activitats per la festivitat del patró de la ciutat serà “molt heterogènia” amb la condició de poder representar els gustos de la ciutadania, ha detallat Cort en una nota.

A més de la Casa Azul i Natalia Lacunza, oferiran concerts a Palma per Sant Sebastià els grups Cariño, Roba Estesa, Princesesbarbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa.

Des del consistori han assenyalat que, de cara a les pròximes festes patronals, es preveu apostar per un canvi de model, per la qual cosa es prolongaran les activitats a la ciutat més enllà de la revetla amb concerts a Palma durant dues setmanes.

Cort ha puntualitzat que en les pròximes setmanes s’acabaran d’adjudicar els set artistes o grups restants que actuaran el pròxim gener a Palma per la celebració de Sant Sebastià.

La Casa Azul

Neix a l’imaginari de Guille Milkyway el 1997, com una barreja del doo wop dels anys 1940, la música disco dels anys 1970, l’europop dels anys 1990, i abordant temàtiques com l’amor, la felicitat, l’amistat, però també la tristesa, el desamor, la ràbia i la frustració. L’estil de la banda es caracteritza pel contrast que sorgeix per la combinació de melodies alegres amb lletres melancòliques.
La banda té una llarga una trajectòria, 5 àlbums complets i desenes de senzills. El seu últim senzill ‘Entra a la meva vida’ publicat el 2021 ja ha arribat gairebé les 900.000 escoltes. La banda iniciarà una gira nacional el 2022.

Natalia Lacunza

És una de les promeses del pop del nostre país. Tot i la seva joventut, ja ha demostrat el gran potencial que té tant dins com fora dels escenaris. El seu pas per Operación Triunfo només va ser l’inici de la seva carrera professional on ha demostrat el seu talent des del seu primer àlbum ‘Otras alas’. Just acaba de llançar ‘Cuestión de suerte’ el seu darrer single que ja supera el milió de reproduccions a Spotify i les 350.000 visites al seu videoclip penjat a youtube.

Princesesbarbudes

Presentarà l’espectacle ‘La bona vida’, un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives i lliures de moralismes. Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

Roba Estesa

Presentarà el seu nou disc ‘Rosa permanent’ que acaba de sortir i presentaren el desembre a Barcelona. Folk, músiques urbanes, electrònica i esperit tan festiu com combatiu, és la fórmula que Roba Estesa desplega amb èxit sobre els escenaris des del 2013

Cariño

Alícia, Paola i Maria són les tres integrants encarregades de dur la música de Cariño a terme. Tot mitjançant lletres molt sentimentals i una instrumentació pop clàssica espanyola. El seu darrer llançament és ‘Al final abrazos’. Varen iniciar el seu projecte fa cinc anys, en els quals han aconseguit fer-se amb l’estima del públic. El 2022 actuaran a diferents festivals del nostre país com el Primaversa Sound o el Tomavistas.

01/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris