X

16 anys després de desaparèixer, reneix l’Atlètic Sencelles

Els jugadors de l'Atlètic Sencelles, contents que torni a lluir la samarreta del club, esperen que el retorn del futbol acabi, també, amb la construcció d'un nou camp

02/12/2021

16 anys després de desaparèixer, reneix l’Atlètic Sencelles

La il·lusió dels jugadors i de tot el poble ha fet que Sencelles torni a tenir equip de futbol, 16 anys després. L’Atlètic Sencelles, desaparegut l’any 2005, ha estat refundat i aquesta temporada disputa la Tercera Regional.

Ara bé, no tot són facilitats per al Sencelles en la seva tornada al futbol perquè on hi havia el seu camp, l’Ajuntament hi va construir una escola. Actualment, l’Atlètic Sencelles ha d’entrenar en el camp del seu gran rival, el Lloret.

El 29 d’octubre d’aquest any l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre i l’Ajuntament de Sencelles anunciaven que havien signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu que els jugadors del recentment refundat Club Esportiu Atlètic Sencelles poguessin entrenar i jugar el camp municipal de Lloret de Vistalegre.

El conveni s’ha signat per a la temporada 2021/22 i és prorrogable anualment. Contempla les obligacions de cada consistori, que es repartiran les despeses i tasques del camp d’esports. L’Ajuntament de Sencelles s’encarregarà del servei de neteja i cada any destinarà 6.000 euros per a inversions de millora de les instal·lacions. Els jugadors de l’Atlètic Sencelles, contents que torni a lluir la samarreta del club, esperen que el retorn del futbol acabi, també, amb la construcció d’un nou camp.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris