X

Declarada culpable la conductora que va atropellar mortalment un motorista a Palma

La Fiscalia manté la seva petició de pena de 3 anys i 9 mesos de presó i l'Acusació Particular continua sol·licitant en total 10 anys de presó

02/12/2021

Declarada culpable la conductora que va atropellar mortalment un motorista a Palma

El Tribunal del Jurat ha emès un veredicte de culpabilitat contra l’acusada d’atropellar i matar un motorista a Palma el febrer de 2019. El Jurat Popular li ha apreciat la reparació del mal i la confessió dels fets.

D’altra banda, els membres del Jurat han considerat que la jove va ser conscient del greu accident provocat i han dictaminat que és culpable d’haver-se desentès de la seva obligació de col·laborar en l’atenció d’una ràpida assistència per a la víctima. No obstant això, el Jurat ha considerat provat que la víctima no va quedar desatesa per la ràpida reacció de diversos ciutadans.

En relació a l’indult, el Jurat no s’ha mostrat favorable al fet que s’indulti a l’acusada i tampoc a la suspensió de la pena en cas que sigui inferior a dos anys.

La Fiscalia manté la seva petició de pena de 3 anys i 9 mesos de presó. L’Acusació Particular continua sol·licitant en total 10 anys de presó. I la Defensa ha sol·licitat 2 anys de presó per a la seva representada. En els pròxims dies, el jutge dictarà sentència.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris