X

Dues persones rescatades d’un incendi a sa Pobla

El foc ha calcinat un pis al centre del municipi

02/12/2021

Dues persones rescatades d’un incendi a sa Pobla

Els Bombers han hagut de rescatar una dona de 71 anys i una nina de 16 en un incendi que s’ha produït aquest dijous en un pis de sa Pobla. El foc es podria haver originat en una manta elèctrica i ha calcinat part de l’immoble. La dona ha hagut de ser traslladada a l’Hospital d’Inca per inhalació de fum. Hi evoluciona favorablement

El foc ha començat devers les 12 i mitja del migdia en el primer pis del número 34 del carrer Lluna, al centre de sa Pobla. La dona que hi vivia, de 71 anys, s’ha refugiat en una terrassa interior. El fum però s’ha estès per tot l’edifici i ha entrat al segon pis on hi havia una nina de 16 anys que ha pogut sortir al balcó i demanar ajuda. Totes dues han estat rescatades pels bombers.

La jove ha resultat il·lesa i la dona romandrà un dia ingressada a l’hospital d’inca perquè ha inhalat molt de fum, tot i que es troba bé.

Es creu que el foc s’hauria originat per mor d’una manta elèctrica. En les feines d’extinció hi han participat dues dotacions dels bombers de Mallorca dels parcs d’Inca i Alcúdia.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris