X

Es publica un doble CD amb el concert homenatge a ‘Los Parranderos’ celebrat fa dos anys a Es Castell

Editat pel propietari des Cau, inclou un llapis de memòria amb les imatges del concert

02/12/2021

Es publica un doble CD amb el concert homenatge a ‘Los Parranderos’ celebrat fa dos anys a Es Castell

Els aficionats a la música de tradició marinera de Menorca poden comprar, a partir del cap de setmana, un bocí d’història. Es posa a la venda un doble CD i un llapis de memòria amb el concert homenatge als mestres d’aquesta música: ‘Los Parranderos’.

Era el 1962 quan al mític local des Cau, a Es Castell, es formà un grup que en els seus inicis cantava ranxeres o boleros. Més tard naixeren peces tan populars com ‘Escolta el Vent’, ‘Na Nena’ i ‘Sa Balada d’en Lucas’. El grup es va dissoldre al 97, però el seu llegat roman a la memòria. Un llegat que va viure el seu punt àlgid amb aquest concert, celebrat fa dos anys, on participaren, entre d’altres, els ‘Sis de Ponent’, ‘Trio Arrels’, ‘Joana Pons i Ses Guitarres’ o ‘Sa Vessa Mos Canta’ i que acaba d’editar el propietari des Cau, David Serra.

El pack es pot adquirir, a partir de dissabte, a Es Punt i Click Fotografia des Castell, Ca’n Rotger i Sa Llibreria de Sant Lluís, Ca’n Rotger, Llibreria Catòlica i Llibreria Ronda de Maó, Estanc García i Club de Jubilats d’Alaior, s’Estanc des Migjorn, Sa Llibreria de Ferreries i Tabacs Ciutadella i Tot Música de Ciutadella.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris