X

Santanyí ordena suspendre l’activitat del nou centre de menors

El consistori considera que, en zona rústica, no s'hi pot desenvolupar aquest tipus d'activitat i per això ha obert un expedient per infracció urbanística 

03/12/2021

Santanyí ordena suspendre l’activitat del nou centre de menors

Ajuntament de Santanyí

La Policia Local de Santanyí va inspeccionar fa dos dies la finca on es troben els menors migrants no acompanyats. Els agents comprovaren com el centre d’acollida es troba en una parcel·la classificada com a sòl rústic i qualificada, segons les normes subsidiàries, com a zona agrícola ramadera.

L’Ajuntament santanyiner ha obert un expedient per infracció urbanística. S’hi decreta que els responsables de la gestió del centre tenen 24 hores per cessar l’ús que hi duen a terme.

Segons l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, aquest espai d’acollida de menors a Santanyí va entrar en servei fa uns dies. Els tècnics consideraren que complia amb tots els requisits per a l’habitabilitat i desenvolupament d’activitats dels usuaris. L’Ajuntament a qui reclama la llicència d’activitat és a l’empresa concessionària. A Santanyí, s’hi han traslladat concretament 5 joves del Norai.

En aquests moments, l’IMAS té una trentena de centres de menors repartits per tot Mallorca.

03/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris