X

La baralla multitudinària al carrer Manacor acaba amb set persones detingudes

Els implicats, 5 homes i 2 dones, estan detinguts com a presumptes responsables del delicte de lesions greus i temptativa d'homicidi

04/12/2021

La baralla multitudinària al carrer Manacor acaba amb set persones detingudes

Set persones -cinc homes i dues dones- han estat detinguts després d’una baralla multitudinària amb cristalls trencats, pals i ganivets en un bar del carrer Manacor de Palma, a l’altura del conegut bingo Rosales, aquesta passada matinada. A la baralla hi ha hagut una desena de persones implicades i ha començat arran d’una discussió entre dos bàndols, segons han informat fonts policials.

Una testimoni ha avisat la Policia Nacional perquè en el bany d’un establiment havia començat aquesta brega, en la qual els implicats han utilitzat els vidres d’una taula que s’havia trencat. La baralla ha prosseguit a la sala, on s’hi han unit més persones. Després, s’ha produït un tumult en el qual han participat les set persones detingudes, que han fet ús d’ampolles i de vidres per agredir-se entre ells.

Els agents de la Policia Nacional s’han desplaçat fins al local i han localitzat dos homes d’un dels bàndols, que presentaven lesions i diverses ferides i talls al cap, a l’esquena i al tronc. Moments abans, un d’ells ha estat agredit al bany i ha rebut l’ajuda d’una segona persona, que l’ha defensat amb cadires i taules del bar, així com ampolles de vidre. Les altres cinc persones, tres homes i dues dones, que pertanyien a l’altre bàndol, han fugit del lloc, si bé han estat localitzats als voltants de la zona, amagats entre els vehicles. També presentaven lesions i ferides de diversa consideració.

La Policia ha detingut aquestes set persones, de les quals cinc són d’un grup format per tres homes d’origen colombià, dos de 26 anys i un de 31, i dues dones, també colombianes, de 27 i de 31 anys. També han estat detinguts un espanyol de 37 anys i un home equatorià de 26 anys.

Tots ells han estat arrestats com a presumptes autors d’un delicte de baralla tumultuària i lesions, i aquesta tarda han passat a disposició judicial, segons ha informat la Policia Nacional.

Fins al lloc de l’agressió també s’han desplaçat una ambulància medicalitzada i dues de bàsiques per atendre els cinc ferits més greus, que han estat traslladats a centres hospitalaris. Dos dels ferits han estat traslladats a l’Hospital Son Llàtzer, mentre que els altres tres han estat conduïts a l’Hospital Universitari Son Espases.

De moment es desconeix la causa de la baralla i per això s’està investigant el succeït.

04/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris