X

Es confirmen els quatre nous casos de la variant òmicron a Balears

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha descartat que hi hagi transmissió comunitària d'aquesta variant a Balears

06/12/2021

Es confirmen els quatre nous casos de la variant òmicron a Balears

Una sanitària realitza un test d'antígens a un home./ OSCAR CAÑAS (Europapress)

El Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari de Son Espases, a Palma, ha confirmat aquest dilluns horabaixa quatre casos nous de la variant Òmicron que estaven sent analitzats. N’informava aquest matí la consellera de Salut i Consum del Govern balear, Patrícia Gómez, després de l’acte institucional del Dia de la Constitució al Palau Real de l’Almudaina.

Es tracta d’un passatger de Sud-àfrica i d’una família de 3 persones. Una d’elles hauria viatjat a la península i allà s’hauria contagiat, previsiblement, de la variant sud-africana infectant després la resta de la seva família.La consellera Gómez ha descartat que hi hagi transmissió comunitària d’aquesta variant a Balears.

Aquests 4 nous casos se sumen als dos que ja s’han confirmat a Balears, l’últim, el passat divendres, que encara roman aïllada a l’hotel pont de Palma.

LA VACUNACIÓ SENSE CITA S’HA DUPLICAT A SON DURETA: 

Coa al punt de vacunació de Son Dureta. Gent de totes les edats i amb diferents circumstàncies han aprofitat el matí del dia festiu per passar per aquest vacunòdrom, La majoria són segones i terceres dosis.També durant el cap de setmana s’hi han vist llargues coes. Des de divendres passat s’han inoculat unes 3.600 dosis. La majoria és gent citada, això sí, des de divendres s’ha duplicat la gent que hi acudeix sense cita per rebre la primera dosi.


Es confirma el segon cas d’Òmicron a Balears i es posa en marxa la web per verificar el certificat Covid
Òmicron: més transmissible però manco letal entre les persones completament vacunades

06/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris