X

Jazz cubà i improvisació a vessar amb els Vistel Brothers

El concert, que es va celebrar anit passada a Sa Pobla, s'enmarca dins el programa del festival Alternatilla Jazz

06/12/2021

Jazz cubà i improvisació a vessar amb els Vistel Brothers

El jazz corr per les venes de Jorge i Maikel Vistel d’ençà que eren infants. Fills del trompetista cubà Jorge Vistel Sènior, els Vistel Brothers han dedicat la seva vida a la recerca de nous matisos dins el llenguatge comú del jazz i la música cubana pròpia de Santiago de Cuba, on varen néixer i créixer.

Fa 15 anys, però que es traslladaren a Madrid. Ahir, mostraren les seves darreres composicions a Sa Congregació, a Sa Pobla, en un concert emmarcat dins el programa del festival Alternatilla Jazz.

Amb una formació de quartet, els Vistel Brothers presentaren algunes de les peces que enregistraran al seu proper treball d’estudi i que ara defensen acompanyats del bateria Rodrigo Ballesteros i el contrabaixista Reinier Elizarde. Sons i ritmes cubans que diluïren amb l’harmonia i improvisació pròpies del jazz i que tant estan marcant aquesta nova edició del festival.

Aquí teniu el cartell amb el programa completa del festival de jazz Alternatilla, que se celebra a sa Pobla fins el 8 de desembre i que té Cuba com a país convidat.

06/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris