X

El turisme suís a Menorca: 16.000 visitants entre gener-octubre que gastaren 132 euros diaris

Tot i el petit descens en el nombre de visitants italians, el mercat suís guanya quota

07/12/2021

El turisme suís a Menorca: 16.000 visitants entre gener-octubre que gastaren 132 euros diaris

Després de la seva participació en la World Travel Market de Londres, Menorca ha continuat aquest octubre la seva promoció al mercat internacional. Ho ha fet amb parades a les ciutats suïsses de Berna, Zuric i Ginebra, on ha donat a conèixer Menorca a les agències minoristes, i a destinacions italianes com Torí, Milà, Nàpols i Roma, per atracar l’illa als operadors que no hi estan familiaritzats. Entre gener i octubre, Menorca va acollir 35.000 turistes procedents d’Itàlia i més de 16.000 suïssos.

El cas del turisme suís és especialment interessant. A l’hora de planificar les seves vacances, els suïssos fugen de la massificació i es decanten per petits hotels d’interior i allotjaments rurals que els facilitin el contacte amb la naturalesa i la pràctica del turisme actiu. La despesa mitjana del turista suís ha crescut en 2021, situant-se per sobre de la mitjana europea, amb 132 euros diaris i 1.026 de despesa mitjana per persona.

Espanya és la segona destinació turística preferida pels italians, per darrere de França. Un turista amant de les destinacions sostenibles, que afavoreixen el turisme actiu i d’experiències.

07/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris