X

El vent encara no ens vol dir adeu

Fins ben entrat aquest dijous, els cops de vent poden ser forts, del nord-oest, complicant bastant la situació marítima, amb ones de més de 3 metres a les costes exposades

08/12/2021

El vent encara no ens vol dir adeu

Aquest dimecres, ha estat un dia d’allò més variable i canviant, amb estones de sol, de pluja (sense grans acumulats), de calabruix, i cops de vent que han estat destacables. De fet, a la serra de Tramuntana, l’estació d’AEMET d’Alfàbia ha fregat els 100km/h, mentre que a l’Aeroport d’Eivissa s’han assolit els 82km/h, a Montuïri 76, o a Maó 59.

Ara bé, encara no es pot abaixar la guàrdia perquè, fins ben entrat aquest dijous, els cops poden ser forts, del nord-oest, complicant bastant la situació marítima, amb ones de més de 3 metres a les costes exposades.

Per tant, aquest dijous s’espera més estones de sol que dimecres, amb alguns intervals de niguls baixos, més presents a Mallorca. Les temperatures seran una mica més baixes, amb màximes d’uns 13ºC – 16ºC i un ambient fred. El vent del nord-oest fort afluixarà a partir de migdia, primer al nord i després a la resta.

Divendres, esperam alguns niguls més, coincidint amb un nou repunt del vent, en aquest cas de component oest. Les temperatures, això sí, remuntarien un parell de graus. De cara al final del dia, podem tenir qualque brusca preferentment a Menorca.

08/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris