X

L’Ajuntament d’Eivissa augmenta la inversió un 58%

Crearà una xarxa de carrils bici i reformarà l'avinguda Isidor Macabich

10/12/2021

L’Ajuntament d’Eivissa augmenta la inversió un 58%25

L’Ajuntament d’Eivissa disposarà l’any que ve d’un pressupost de 75 milions d’euros, és un 10 per cent més que enguany. Són els comptes que més augmenten de tota l’illa i el batle, Rafa Ruiz, ha destacat que ho fan “sense apujar impostos”. Les inversions arriben als 13,5 milions i s’incrementen un 58 per cent. Entre les inversions més importants, hi destaquen la reforma de l’avinguda Isidor Macabich i la construcció d’una xarxa de carrils bici.

L’Ajuntament d’Eivissa destinarà 1,8 milions a mobilitat sostenible: implantaran un sistema de préstec de bicicleta pública i construiran carrils que connectaran la ciutat amb Puig d’en Valls i Jesús i recorreran el primer cinturó de ronda. També destinaran un milió d’euros a la compra d’habitatges, però calculen que, tal i com estan els preus, en podran comprar dos o tres per convertir-los en pisos tutelats.

Els recursos de capitalitat permetran reformar la Peixateria i el Mercat Vell i fer el nou camp de futbol des Putxet. La reforma d’Isidor Macabich és l’obra més elevada, de sis milions, i també hi ha inversions que venen d’altres anys, com els 3 milions de la Casa de la Música. Segons el batle, és un pressupost molt superior als que tenen ciutats similars. Part de l’increment del pressupost s’explica per l’ingrés de quatre milions d’euros gràcies a 12 noves llicències de taxi.

10/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris