X

El Palmer Palma encaixa la desena derrota de la temporada

L'equip mallorquí cau 70-71 davant el Castelló i es col.loca coer de la classificació. El pròxim cap de setmana visiten la pista del Girona de Marc Gasol.

13/12/2021

El Palmer Palma encaixa la desena derrota de la temporada

El Palmer Palma no aixeca el cap. Derrota 70 a 71 a Son Moix davant el Castelló, el darrer equip que s’ha beneficiat del que s’està convertint en un mal endèmic dels mallorquins: la desfeta dels de Pau Tomás i Alex Pérez al darrer quart per remuntar-los fins a 13 punts. Una ansietat que no és la primera vegada que passa factura al Bahía San Agustín. En les darreres tres jornades, l’equip mallorquí no ha estat capaç de sortir victoriós en els finals ajustats. Contra el Prat el triple de Pol Figueres al darrer segon no va entrar i es va perdre. A la pista del Palència es va caure amb una polèmica acció al darrer segon. I ahir Son Moix va passar de l’èxtasi a la depressió en qüestió de minuts. Es torna a repetir la història: tercera derrota que concedeix el Palmer Palma als darrers minuts.

L’equip mallorquí acumula 10 derrotes aquesta temporada i només 1 victòria. Aquestes estadístiques col·loquen al Palmer Palma coer a la classificació. El pròxim cap de setmana els mallorquins visitaran la pista del Bàsquet Girona i no serà fàcil guanyar allà. Els gironins compten amb el doble campió del Munidal i l’Eurobasket, Marc Gasol, com a gran referència.

13/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris