X

El Consell d’Eivissa gestionarà un pressupost de 112 milions d’euros

Destinaran 31 milions a Benestar Social, la xifra més alta de la història

14/12/2021

El Consell d’Eivissa gestionarà un pressupost de 112 milions d’euros

El Consell d’Eivissa ha presentat el pressupost més elevat de la història de la institució: 112 milions d’euros. Asseguren que són uns comptes dissenyats per ajudar els més desafavorits per la pandèmia i fer efectiva la recuperació econòmica.
Aquest pressupost, de 112 milions d’euros, suposa gairebé 10 milions més i prop d’un 10% més que els comptes d’enguany. No inclouen les ajudes de l’Estat i els fons europeus que arribaran el 2022 per fer front a la crisi econòmica generada per la pandèmia, i que suposarien 50 milions addicionals. Així, amb els romanents de la institució i els fons Next Generation, es podrien superar els 160 milions d’euros. El departament de Benestar Social és el que rebrà més inversió: 31 milions d’euros, rècord per a aquesta àrea.
D’altra banda, entre les obres previstes, es renovarà l’asfaltat i la il·luminació de la carretera que uneix Vila i Sant Josep; també es renovarà la via que uneix Sant Rafel i l’encreuament de Caçadors, punt que serà reformat; i també es dedicaran diverses partides per als carrils bici previstos, a Sant Antoni, de Can Coix a Cala Salada i, a Santa Eulària, de Can Ramon a Puig d’en Fita.

14/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris