Dura derrota del Palmer Palma a Girona

Els mallorquins encaixen l'onzena derrota de la temporada contra l'equip de Marc Gasol

18/12/2021

Ni el debut de Pavelka, ni els 37 punts de Wesley Van Beck, ni la rehabilitació total de Lundqvist. Res va servir al Palma per esquivar la seva mala estrella en una temporada que s’ha convertit en una tortura. Ja al primer quart, mén enllà de l’impacte de la figura de Marc Gasol, va ser una pel·lícula de terror per al Bahía Sant Agustí, que va encaixar 32 punts i un parcial final de 12 a 0 que el va deixar tremolant. Malgrat el 32 a 19, l’exhibició de tir de Van Beck va permetre a l’equip d’Alex Pérez treure el cap de l’aigua fins al 52 a 46 del descans. El Palmer Palma va reduir el marge als 3 punts amb els millors minuts de Maxi Fjellerup a l’inici del tercer període. Però després del 60 a 56, el conjunt mallorquí va entrar en pànic. La producció de la banqueta del Girona va estirar la diferència en entrar al darrer quart. Amb tot, Van Beck es negava a aixecar la bandera blanca i dels seus punts va néixer una reacció voraç fins al 73 a 69. Fins que Marc Gasol va tornar a pista. Punts, defensa i un triple per arribar als 21 punts, 10 rebots i 31 de valoració. Punt i final. El Palma continua a l’UCI.