X

El Palmer Palma vol acomiadar el 2021 a Son Moix amb la segona victòria de la temporada

El conjunt mallorquí és el coer de la LEB Or amb un triomf i onze derrotes

21/12/2021

El Palmer Palma vol acomiadar el 2021 a Son Moix amb la segona victòria de la temporada

Aquesta està essent una temporada molt complicada per al Palmer Alma Mediterránea Palma. L’equip mallorquí de la LEB Or tanca avui l’any al Palau d’Esports de Son Moix amb l’esperança de sumar la segona victòria del curs, que li permeti respirar una mica. I és que el conjunt illenc és coer en solitari de la competició, on acumula un total d’onze derrotes.

El rival d’avui, el CB Almansa, ocupa la dotzena posició de la classificació, amb un balanç de cinc victòries i set derrotes. Si guanya avui, podria acostar-se a les posicions que donen accés als play-off per l’ascens a la Lliga ACB.

L’entrenador del Palmer Alma Mediterránea Palma, Pau Tomàs, vol oblidar la derrota del passat cap de setmana a Girona: “Hem emprat els dos darrers dies a fer els ajustos necessaris per intentar tirar aquest partit endavant, ser el més competitius possibles i aconseguir la segona victòria a casa”. Tomàs reconeix que es fa feina per posar fi a les “desconnexions” que pateix l’equip durant els partits, “que són un dels seus punts dèbils, típics d’una plantilla jove”, indica. El preparador illenc també admet que el club fa feina “per dur alguna incorporació que permeti fer una passa endavant”.

Avui, Palmer Alma Mediterránea Palma – CB Almansa, en directe a l’streaming d’IB3 a le 20.45 h.

 

 

21/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris