X

Promotors i arquitectes elogien el nou pla general urbanístic de Manacor

Afirmen que posa fi a la incertesa jurídica amb la que han fet feina aquests darrers anys

23/12/2021

Promotors i arquitectes elogien el nou pla general  urbanístic de Manacor

Als solars ubicats a l’entorn de l’antiga fàbrica de perles Majòrica el nou Pla General de Manacor preveu que s’hi construeixin fins a 157 nous habitatges. Aquesta, juntament a la zona de Fartàritx, on s’edificaran un màxim de 315 habitatges nous, són les àrees de creixement que planteja la nova ordenació urbana de la capital del Llevant. El promotors estan satisfets amb la nova norma i, si hi veuen algun inconvenient, és que s’hi preveuen habitatges massa grans.

Un altre col·lectiu beneficiat per aquesta aprovació de la normativa urbanística són els arquitectes, que afirmen que el nou pla General posa fi a la incertesa jurídica amb la qual han hagut de fer feina aquests darrers anys.

A part del creixement urbanístic, el nou Pla General fixa els equipaments necessaris per a un sostre poblacional que s’ha rebaixat a 74 mil habitants. Entre aquests equipaments hi ha un nou centre sanitari al costat de l’auditori i uns nous jutjats. També s’amplien les zones comercials i es duplica la superfície del polígon industrial.

23/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris