X

Lago Júnior, a punt de partir cedit a l’Osca

El conjunt de Segona, entrenat pel mallorquí Xisco Muñoz, considera prioritària la incorporació de l'extrem

23/12/2021

Lago Júnior, a punt de partir cedit a l’Osca

El Mallorca vol fitxar en aquest mercat d’hivern, però primer necessita donar sortida a jugadors per tenir fitxes lliures. I tot fa indicar que el primer en sortir serà Lago Junior amb destí a l’Osca de Segona Divisió. Se’n va un pes pesant del vestidor, l’únic amb Antonio Raíllo que va baixar a Segona B. Lago ha perdut protagonisme amb Luis García Plaza.

Ja a Segona era un suplent habitual i enguany només ha jugat un partit de Primera des de l’inici de partit. Cinc més els ha disputat sortint de la banqueta. El mallorquí Xisco Muñoz volia un extrem i aquest ja té nom i llinatges. Dilluns esperen al jugador a Aragó perquè no ha estat inclòs a la llista per jugar la Copa d’Àfrica. Marxa cedit amb una opció de compra. Lago deixa el Mallorca després d’una època que ha estat una muntanya russa d’emocions

Lago Junior és part important de la història recent del Mallorca. Una història intensa amb fracassos i èxits inesperats. El de la Costa d’Ivori arriba en el mercat hivernal de la mà de Maheta Molango al gener de 2016, se cercava l’ascens però el Mallorca se’n va salvar al darrer partit a Valladolid.

Pitjor va ser l’any següent, quan es consuma el descens a Segona B del club vermell. L’ivorià és un dels jugadors amb més cartell d’aquella plantilla però és un del pocs que queda. Ho fa per la gran relació que té amb Vicente Moreno. Durant el periple a la categoria de bronze, Lago Junior és part fonamental amb 8 gols. En la temporada 2018/2019, el davanter firma el seu millor any com a mallorquinista amb 11 dianes que ajuden de manera fonamental a aconseguir el somni de tornar a Primera Divisió.

Ja a la màxima categoria, l’ivorià anota el seu primer gol a la Lliga Santander en la victòria a Son Moix contra el Reial Madrid. Aquest ha estat el punt d’inflexió negatiu per a la seva carrera com a mallorquinista. El davanter suma 3 gols més de penal aquella temporada contra el Vila-real, el Betis i l’Osasuna.

En el retorn a Segona, Lago Junior passa a adoptar el rol de suplent i, amb l’arribada de Luis García Plaza, acumula actuacions on passa molt desapercebut només amb quatre gols contra el Cartagena, l’Oviedo, el Màlaga i el Saragossa, un d’ells de penal.

Aquesta temporada, en el retorn a Primera, el davanter ha disputat 6 partits de Lliga, tots menys el del Bernabéu els ha començat des de la banqueta. Tot apunta que la història de Lago Junior i el Mallorca ha arribat al seu darrer capítol.

23/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris