X

Sobrecàrrega de treball als centres d’atenció primària a Menorca

Segons Txema Coll, Director Mèdic d'Atenció Primària, no podem parlar de col·lapse, però per evitar-ho hem de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries

24/12/2021

Sobrecàrrega de treball als centres d’atenció primària a Menorca

Tot i l’alta incidència de la COVID-19 a Menorca, els centres d’atenció primària no es troben en situació de col·lapse, però sí de sobrecàrrega de treball segons l’Àrea de Salut. Tanmateix, a les trobades familiars d’aquest Nadal, es recomana limitar el nombre de persones, que tothom estigui vacunat amb dues, o fins i tot, tres dosis i que es porti la mascareta quan no estiguem menjant. També és recomanable que la sala on dinem tots junt tingui una bona ventilació.

En el cas de patir alguns símptomes es recomana trucar als telèfons habilitats per atendre qualsevol dubte (900 100 971 per l’atenció adults i 900 700 222 per l’atenció pediàtrica) En el cas de les persones que es facin un autotest d’antígens i donin positiu, hauran de trucar al telèfon 971 211 998 per demanar cita i acudir a una unitat volant d’atenció per realitzar una PCR i confirmar-ne el resultat.

També es recomana evitar les aglomeracions i mantenir la distància de seguretat quan celebrem les campanades de Cap d’Any i la cavalcada de reis. Igualment, els centres d’atenció primària romandran oberts durant les festes per atendre qualsevol necessitat.

24/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris