X

Un menú d’estrella Michelin per elaborar a casa

El xef Óscar Molina ens proposa tres plats per elaborar i gaudir aquestes dates

24/12/2021

Un menú d’estrella Michelin per elaborar a casa

Una setmana després de rebre la seva primera estrella Michelin, acompanyam el xef Óscar Molina al mercat d’Eivissa on ens proposa un menú d’estrella per aquestes festes.

Molina avantposa el peix a la carn. Això es nota al seu restaurant La Gaia, però també a casa i, per descomptat, en el menú de Nadal. Per començar, proposa gambes al caliu. Com a plat principal, un gall de Sant Pere. El resultat, explica, dependrà del producte. Per això és imprescindible vigilar les etiquetes que indiquen l’origen del producte. Amb un bon producte, assegura, l’elaboració serà molt senzilla. Per acompanyar el peix ens proposa patates al forn. Per acabar, suggereix preparar pinya amb crema catalana.

El guardó de Molina de ben segur serà un tema destacat en les sobretaules d’enguany, un reconeixement que, diu, és el resultat d’anys de feina i esforç. I, en finalitzar les celebracions, el xef continuarà amb el disseny del menú per la temporada 2022. Aventura que arrancarà l’abril ple de novetats, però sense perdre l’essència.

24/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris