X

Les parades del Mercat del Peix de Ciutadella llueixen gènere fresc durant el dia de Nadal

Les barques de bou de Menorca han pogut sortir a pescar, una vegada que Madrid ha donat llum verda als pescadors d'arrossegament per poder sortir a la mar fins a final d'any

24/12/2021

Les parades del Mercat del Peix de Ciutadella llueixen gènere fresc durant el dia de Nadal

A Ciutadella, un reajustament dels dies que la Unió Europea permet que les barques de bou puguin sortir a pescar enguany, ha permès que el Mercat del Peix llueixi a les seves parades gènere fresc local els dies de Nadal.

El mercat de Ciutadella s’omplia aquest divendres de clients que volien comprar peix fresc per al sopar de Nadal. Les barques de bou de Menorca han pogut sortir a pescar, una vegada que Madrid ha donat llum verda als pescadors d’arrossegament per poder sortir a la mar fins a final d’any. Algunes de les paredetes, que es van veure obligades a interrompre la seva activitat, finalment, no l’han pogut reprendre. Tot i així, no hi faltaven les ostres, els musclos, les escopinyes o les gambes, que estaven a 70 euros el quilo.

Són molts els menorquins que esperen al darrer moment per fer les compres que completaran els menús d’aquest Nadal. A les carnisseries, els productes estrella d’aquests dies són el pollastre, el gall dindi i el be. Els placers asseguren que es respira ambient nadalenc, però que n’hi ha menys que en anys anteriors.

24/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris