X

El Consell de Mallorca implantarà l’any que ve un carril VAO a l’autopista de Llucmajor

Serà una prova pilot amb la qual la institució insular vol reduir la saturació de vehicles a les principals vies d'accés a Palma.

27/12/2021

El Consell de Mallorca implantarà l’any que ve un carril VAO a l’autopista de Llucmajor

El Consell de Mallorca implantarà l’any que ve un carril VAO. Un carril per on només hi podran circular els vehicles i mitjans de transport on hi viatgi més d’una persona. Una prova pilot amb la qual la institució insular vol reduir la saturació de vehicles a les principals vies d’accés a Palma. Aquest carril per vehicles d’alta ocupació s’habilitarà a l’autopista de Llucmajor. Es tracta d’una mesura que el Consell està negociant amb la Direcció General de Trànsit. És aquest darrer organisme qui té competències per implantar aquesta mesura.

La idea de la institució insular és fer una prova pilot i habilitar un d’aquests carrils a l’autopista de Llucmajor. Un espai per on podran circular els busos de transport públic i de privat, els vehicles de mercaderies i també els cotxes privats amb més d’un ocupant. Una iniciativa que segons el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, servirà per descongestionar el trànsit dels accessos a Palma.

Per cert que la institució insular reclama al Govern el traspàs de les competències en mobilitat per poder dur a terme determinades iniciatives.

27/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris