X

Ciutadella és el municipi de Menorca amb més incidència acumulada a 14 dies amb més de 1400 casos

Una dona de 95 anys, usuària de la residència geriàtrica, que estava ingressada a planta de l'hospital Mateu Orfila mor a causa de la COVID-19

27/12/2021

Ciutadella és el municipi de Menorca amb més incidència acumulada a 14 dies amb més de 1400 casos

Els casos a Menorca continuen pujant, sobretot al ponent de l’illa on Ciutadella lidera la incidència acumulada a 14 dies amb més de 1.400 casos. Tenint en compte que els diumenges només es fan proves urgents, avui s’han diagnosticat vuit nous positius, que deixen amb un total de 1200 casos actius a l’illa. Pel que fa a la situació a l’hospital, en aquests moments hi ha 15 pacients ingressats, dels quals cinc es troben a l’UCI. A més a més, una dona de 95 anys, usuària de la residència geriàtrica, que estava ingressada a planta de l’hospital Mateu Orfila mor a causa de la COVID-19.

Una situació que ha saturat les unitats volants d’atenció a la COVID-19 (UVACS) de l’illa. Molta gent que ha fet cua aquest matí porta des de la setmana passada en espera per poder fer-se una PCR i no han pogut obtenir una cita fins avui. Encara és prest per saber si hi ha hagut contagis durant les festes. Tanmateix, molts han pres consciència de la situació i ja van cancel·lar les reunions familiars de Nadal per precaució i, de fet, també anul·laran les de Cap d’Any.

27/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris