X

Salut es mostra preocupada per l’increment de contagis a Eivissa, encara que la pressió hospitalària no és crítica

L'Àrea de Salut de les Pitiüses notifica 40 nous contagis el segon dia de Nadal

27/12/2021

Salut es mostra preocupada per l’increment de contagis a Eivissa, encara que la pressió hospitalària no és crítica

Malgrat l’augment del nombre d’hospitalitzacions a Eivissa, el 98,5% dels casos actius es troben lleus o asimptomàtics. Una dada que, segons Patricia Gómez, consellera de Salut, demostra que “les vacunes funcionen”. L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha confirmat 37 nous contagis a Eivissa i tres a Formentera en les proves determinades ahir al laboratori de Microbiologia de l’Hospital Can Misses i a la Policlínica del Roser, en una jornada en la qual no hi ha hagut altes.

Hi ha 21 persones ingressades a Can Misses, quatre més que ahir i tres a l’UCI, una d’elles procedent de Formentera. A més, hi ha 1.588 persones aïllades a casa seva amb símptomes lleus o asimptomàtiques, 45 a Formentera. Preocupa també que la incidència acumulada a Eivissa se situa en els 905 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies. Els municipis que estan en pitjor situació són Vila, amb una incidència superior als 1.000 casos i Sant Antoni de Portmany, amb 800. Aquesta acceleració és més acusada a Eivissa que a Menorca i preocupa que pugui empitjorar en els pròxims dies.

A Eivissa hi ha 117.490 persones amb la pauta de la vacunació completa, és a dir, un 87%, mentre que a Formentera, són 9.627 les quals han rebut les dues dosis, quasi un 90%.

27/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris