X

El Consell d’Eivissa ha interposat una sanció de 140.000 euros a l’UTE Washington Transmetal pel retard del centre de sa Joveria

La crisi internacional de materials és la causant del retard del centre per a persones sense sostre

30/12/2021

El Consell d’Eivissa ha interposat una sanció de 140.000 euros a l’UTE Washington Transmetal pel retard del centre de sa Joveria

El Consell d’Eivissa aprovava a l’agost de 2020 l’adjudicació a través de procediment d’urgència de les obres del centre de baixa exigència de sa Joveria. Una estructura modular provisional, de 56 places per donar servei a persones sense sostre mentre no es construeixi el centre definitiu des Gorg.

La previsió era que les obres poguessin estar acabades al desembre de l’any passat, però la crisi internacional de materials ha causat un important retard i, ara mateix, el consell no vol donar data d’entrada en funcionament.

El Consell d’Eivissa ja ha interposat sancions per valor de 140mil euros a l’empresa constructora, l’UTE Washington Transmetal per aquest retard. Tampoc va més ràpida la tramitació del centre de baixa exigència definitiu, que s’ha de construir al Gorg i costarà 5,5 milions d’euros. Encara no se sap quan començaran les obres perquè el projecte està pendent d’un informe de Recursos Hídrics. Mentrestant, només hi ha 15 places de baixa exigència per als sensesostre a l’antic Col·legi de sa Bodega.

30/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris