X

Els ajuntaments temen una allau de botellades i de festes il·legals aquest Cap d’Any

La FELIB avisa que la Guàrdia Civil rastreja qualsevol moviment sospitós per internet i demana responsabilitat als ciutadans

31/12/2021

Els ajuntaments temen una allau de botellades i de festes il·legals aquest Cap d’Any

La majoria d’ajuntaments de les Illes han cancel·lat els actes previstos per aquesta nit de Cap d’Any i la Federació de Municipis (FELIB) tem que això provoqui l’organització de botellades i de festes il·legals. “Tots els equips de govern tenen una especial sensibilitat per intentar reduir la perillositat actual de contagi. Nosaltres feim una crida al seny i a la responsablitat de tots els ciutadans. Es poden celebrar festes, però amb coneixement”, ha dit Antoni Salas, president de la FELIB en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

“Ens preocupa que les anul·lacions de festes causin trobades il·legals. D’això, n’hem parlat amb Interior, el Govern i el Consell de Mallorca i els hem demanat màxima coordinació. També la Guàrdia Civil rastreja qualsevol moviment sospitós per internet”, ha explicat Salas, qui també ha confiat que el dispositiu especial de reforç pels pobles amb menys plantilla policial ajudi a evitar concentracions perilloses de gent. “Hem de pensar que tots tenim pares i padrins i que du un contagi a casa pot ser molt greu”, ha conclòs.

31/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris