X

La campanya ‘Apadrina una il·lusió’ de la Creu Roja de Maó fa realitat els somnis dels fillets i filletes

Hi ha infants que deixen la seva carta als patges reials i n'hi ha d'altres que les duen a la seu de la Creu Roja. L'objectiu és que Ses Majestats les rebin totes i puguin atendre tots els desitjos.

31/12/2021

La campanya ‘Apadrina una il·lusió’ de la Creu Roja de Maó fa realitat els somnis dels fillets i filletes

El projecte «Apadrina una il·lusió» de la Creu Roja ajuda a fer realitat les il·lusions de les filletes i fillets que per la situació de les seves famílies tenen més difícil poder aconseguir els regals desitjats. Només han d’escriure una carta demanant les joguines que més desitgen perquè, després, els padrins dels seus desitjos els facin realitat.

Fins avui, darrer dia que recullen cartes, n’han rebut més de 80. Els voluntaris que vulguin col·laborar tenen fins al dia 31 de desembre per entregar els regals perquè, d’aquesta manera, els nens els puguin obrir el dia de Reis. En el cas que no s’hagin apadrinat totes les cartes, l’entitat Creu Roja assumeix el cost amb fons propis.

Amb el pas del temps ha anat creixent tant la demanda de regals, com l’oferiment de padrins. Les desigualtats socials i econòmiques estan cada vegada més presents en el nostre entorn. Per això és important que tots els infants tinguin un regal la nit més màgica de l’any.

31/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris