X

Detingut a Petra un home que havia comès nou robatoris amb força

Els delictes s'havien comès a Palma, a la zona de sa Casa Blanca, Sant Jordi i Son Ferriol

15/01/2022

Detingut a Petra un home que havia comès nou robatoris amb força

Un home de 30 anys ha estat detingut per Agents de la Policia Nacional a Petra com a presumpte autor de nou delictes de robatori amb força a les zones de sa Casa Blanca, Sant Jordi i Son Ferriol, a Palma.

Després d’haver detectat, el desembre passat, un notable increment de robatoris amb força en interior de vehicles i de robatoris amb força a domicilis, els agents de la Comissaria de Districte Platja, així com els policies del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial de Policia Judicial, van començar una recerca sobre aquest tema.

Els robatoris es cometien amb un modus operandi idèntic: rompia la finestreta dels vehicles i, en els habitatges, forçava alguna finestra d’accés als domicilis, després d‘escalar les tanques d’accés, sense importar-li si a les cases hi havia gent en aquest precís moment.

Dimecres va ser finalment localitzat i detingut, a la localitat de Petra. El van traslladar a dependències policials, i se li imputen, ara com ara, un total de nou robatoris amb força. Al detingut li consta un gran historial delictiu i la recerca continua oberta, per la qual cosa no es descarta que se li imputin altres delictes de característiques similars.

15/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris