X

Demanen 12 anys de presó per un home acusat d’abusar sexualment de la filla de la seva dona

Els fets tingueren lloc entre el 2012 i el 2015. D'acord amb la Fiscalia, l'home li deia a la menor que anàs al llit a jugar a "pessigolles" que derivaven en tocaments

16/01/2022

Demanen 12 anys de presó per un home acusat d’abusar sexualment de la filla de la seva dona

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Balears jutjarà divendres que ve a un home per, presumptament, abusar sexualment de la filla de la seva esposa entre l’any 2012 i fins a començaments del 2015.

La Fiscalia acusa l’home d’un delicte continuat d’abús sexual, pel qual demana 12 anys de presó. També reclama una mesura de llibertat vigilada per un període de cinc anys, la inhabilitació de 15 anys per a qualsevol ocupació en el qual tingui contacte amb menors i la prohibició d’aproximar-se a 100 metres i comunicar-se durant 17 anys amb la menor. A més, haurà d’indemnitzar-la amb 20.000 euros.

Segons l’escrit del fiscal, l’acusat “va mantenir accés carnal gairebé diàriament” amb la menor aprofitant les hores en les quals la mare estava fora de casa. D’acord amb la Fiscalia, l’home li deia a la menor que anàs al llit a jugar a “pessigolles” que derivaven en tocaments i algunes vegades li demanava que toqués els seus genitals.

A conseqüència d’aquests fets, la menor presenta depressió, símptomes depressius posttraumàtics i problemes de regulació emocional, segons el fiscal.

16/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris