X

Glosada popular multitudinaria a sa Pobla

La Policia Local no va actuar ni va registrar cap incident

17/01/2022

Glosada popular multitudinaria a sa Pobla

El dia de la revetla de Sant Antoni tot estava suspès menys les completes, però la plaça de sa Pobla es va omplir ahir per centenars de persones que van improvisar una glosada popular multitudinària. Les imatges es varen difondre ràpidament, ja que molts assistents no duien mascareta ni respectaven la distància social. Es coneix que la convocatòria es va fer a través de les xarxes socials i de manera anònima i és que després de dos anys sense festes, les ganes de Sant Antoni es varen fer palès.

“Va ser un moment puntual perquè hi va haver un acte al balcó, això no obstant, va durar pocs minuts”, explica a IB3 Notícies el cap de Policia Local, Toni Borràs. “A vegades és més fàcil no intervenir i que la gent es dispersi sola”, ha dit en el mateix sentit Joan Gayà, regidor de Recursos Humans i Policia de Manacor.

L’Ajuntament de sa Pobla havia anul·lat els foguerons, l’espectacle piromusical i el ball de caparrots per evitar precisament les aglomeracions de gent. Tanmateix, després dels esdeveniments, el consistori ha descartat cap mena de sanció a les persones aglomerades, ja que no es va registrar cap incidència destacable.

A Manacor, les completes es varen celebrar a porta tancada i l’Església Gran va congregar un màxim de 300 persones. Una mesura que es va prendre a consciència i és que normalment aquesta missa arriba a congregar més d’un miler de persones.

17/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris