X

La plataforma Liberum demana la recusació dels jutges del TSJIB

Considera que els magistrats no són imparcials a l'hora de resoldre els seus recursos contra el certificat Covid

17/01/2022

La plataforma Liberum demana la recusació dels jutges del TSJIB

La plataforma ciutadana Liberum demana la recusació dels jutges del Tribunal Superior de Justícia de les Illes que havien de resoldre els recursos contra les restriccions sanitàries que han presentat en els darrers mesos. Segons Liberum no poden ser imparcials perquè aquests mateixos magistrats són els que es varen pronunciar a favor d’aplicar les restriccions.

L’Associació, que ha presentat fa unes hores l’incident de recusació, havia presentat tres recursos contra les mesures anticovid autoritzades pel Govern. En la seva darrera demanda, s’oposaven a l’exigència del certificat covid, a partir dels 12 anys, pels entrenaments esportius o les competicions a l’aire lliure.

A principis de desembre, també varen recórrer contra l’exigència del certificat Covid a la restauració. L’advocat que va presentar el recurs, Luis María Pardo, discrepa dels arguments dels magistrats en les diferents interlocutòries en les quals avalen el certificat. Pardo manté que aquesta mesura vulnera drets fonamentals.


L’Associació Liberum recorre contra l’obligatorietat del certificat Covid a la restauració

17/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris